БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка /двупосочна за копирни услуги/  при поръчки над 70.00 лв.

За поръчки под 70.00 лв.  цената за доставка е 7.00 лв.

Доставка извън София  се извършват от куриерска фирма по избор и  за сметка на клиента,

Може да изчислите сами какво ще ви струва доставката с калкулатора за доставка на Еконт или Speedy, като натиснете върху линка по -долу.

Еконт Спиди

За подробна информация относно цени и допълнителни услуги свързани с доставката: тел.0700 18 773

Срок на доставка

Доставката в София се извършват след един работен ден Срокът за доставка е от един  до три работни дни след потвърждаването на поръчката в зависимост от населеното място.

Рекламации

Рекламации относно липсващи количества и явни дефекти се предявяват в момента на доставка.

При случаи на скрит дефект на стоката, несъответсвие с обявения размер или обявената търговска марка, имате право да предявите рекламация в едноседмичен срок от датата на фактурата.

Вследствие на рекламацията можете да приемете замяна на продукта или получаване обратно по споразумение заплатената сума.

Рекламираната стока следва да се предостави на търговеца в оригиналната опаковка заедно с придружаващата я документация.

Отказ от стока при онлайн покупка и връщането й е възможно в следните случаи: Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента. – В този случай стоката се подменя в срок от 24 часа след заявката на клиента или се възстановява платената сума, ако преждевременно продуктът е                           изчерпан. Ако стоката има скрит дефект, купувачът има право да направи рекламация в срок от 24 часа от получаването на стоката.

В случаите, предвидени в чл.55, ал. 1 от ЗЗП, купувачът може да упражни правото си в 7-дневен срок да се откаже от поръчаната стока в случай, че същата не е използвана и не е нарушена оригиналната й опаковка. – Връщането на стоките по тази точка е за сметка на купувача!

Цени на стоки

Всички цени на сайта са с включен ДДС, освен ако не е посочено друго. Копирен център Арония 2 си запазва правото да променя цените на продуктите по всяко време без предварително уведомление на клиентите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на сделката. При допуснати технически грешки в публикациите на сайта, ние имаме правото да откажем изпълнението на поръчка, без да дължим обезпечение на клиента.

Конфиденциалност Копирен център Арония 2 ЕООД гарантира конфиденциалността на личните данни на Клиента по Закона за защита на личните данни. Личните данни на Клиента, които той попълва при регистрация, се използват от нас както следва: Име и адрес: за извършване на доставката и попълването на фактура и гаранционна карта. E-mail: за потвърждаване на поръчката и датата на доставка. Телефон: за потвърждаване на поръчката и доставката, или в случай на проблем с наличностите. Копирен център Арония 2 се ангажира да не предава личните данни на трети лица, освен в отговор на запитвания от страна на Клиента за продукти и услуги или при поискване от съответните държавни органи. Копирен център Арония 2  има право да запазва информацията за потребителя, разположена на сървъра на  Копирен център Арония 2 ЕООД  и да ги предостави на съответните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата, законните интереси и сигурността на копирен център Арония 2 ЕООД.

Всички условия се уреждат от действащият ЗЗП

Начини за плащане

Плащане в брой: Плащане в брой може да бъде направено на доставчика при получване на стоката.

Плащане на място с кредитна/дебитна карта

При  доставка на вашите офис консумативи или копирни услуги, можете да заявите доставчикът ни да носи POS-терминал, за да платите на място с кредитна или дебитна карта

С наложен платеж  Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката става при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

С Банков превод

При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на копирен център Арония 2 ЕООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод. При доставка на стоката не дължите нищо на доставчика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *