За нас

Арония 2

 

 

Кои сме ние?

Нашата фирма е основана през 1992 г., като основно се е занимавала с доставки на офис консумативи на държавни ведомства. Две години по-късно е открит и първият ни търговски обект с разширена дейност, а именно копирни услуги.В момента имаме два копирни и офис центъра - в кв. Красно село и в кв. Бъкстон.

Нашият асортимент включва голямо разнообразие от консумативи за Вашия офис, за Вашите лични нужди, както и ученически и чертожни пособия. Предлагаме също качествено рециклиране на касети и мастилници за принтери с 100% гаранция.

Разполагаме със:

- Съвременна дигитална техника за широкоформатен цветен и черен печат с ширина на листа до 60“/152 см.Софтуерът, който използваме ,позволява отпечатването на файлове тип:  DWG, PLT, CDR,….

- Техника за извършване на довършителни услуги: изрязване и сгъване на чертежи, ламиниране, подвързване, биговане.

При нас можете да си поръчате: брошури, флаери,бланки,пликове ,визитки, печати,фактури,покани, табели,билбордове,етикети и много други.

          

 Защо ние?

- Защото наша основна задача е доволния клиент

-Защото можете да разчитате на нашата експресна( в рамките на 1 работен ден) доставка.

-Защото нашите стоки и услуги са с  конкурентни цени и с високо качество.

-Защото работим без почивен ден .

-Защото предлагаме бързо и добро обслужване.

Спечелили сме доверието на най-големите  строителни и  архитектурни фирми в България, корпорации, държавни организации, филмови компании ,студенти и частни клиенти.

Ние сме  готови да изпълним бързо и качествено Вашата поръчка. Опитът, който имаме повече от 20 години помага успешно да се справим с всяка задача .

Очакваме Ви !