Как да създадем впечатляваща визитна картичка

aroniq-vizitki

Изработването на впечатляваща визитна картичка е предизвикателство и възможност Вашият бизнес да се откроява. Тя е вашата реклама и средство, чрез което ще бъдете запомнени. С обмяната на визитки започва представянето ни на първа среща, затова тя трябва да съдържа не само вярна и ясна информация, но и да носи послание за нашия делови стил. Ето защо е важно Вашата визитна картичка да бъде разбираема. Приготвили сме най-важните елементи, на които трябва да обърнете внимание при изготвянето на визитката.

Отговаря на въпроси

Още на пръв поглед Вашата визитка трябва да дава информация с какво се занимава Вашата фирма или лицето, което стои зад нея. Необходимо е Вашето име, длъжност, контакти и лого на фирмата да бъдат ясно показани. Подберете правилно кои контакти да разположите върху нея, за да не изглежда претрупано. Добавете сайт и имейл адрес, ако имате такива.

Избор на шрифт

Може би Ви се е случвало да попаднете на визитна картичка, която не се чете, защото шрифтът е малък или неразбираем. Съобразете шрифта – да не е прекалено малък или поради своята специфика да затруднява четенето. Би било добре да направите предпечат на визитните Ви картички. Може да се окаже, че на компютър изглежда добре и се чете лесно, но след печат да има промени.

Изберете правилния картон за визитки

Ние от копирен и офис център „АРОНИЯ“ ще Ви съдействаме при избора на правилния картон за Вашата визитка – подходящ цвят, грамаж и отпечатване. Може да разгледате нашите предложения на copycenter.bg.

Поставете Вашето лого

Логото е символът на Вашия бранд/бизнес, Вашата бизнес идентичност. Поставете и слоган, ако имате такъв. Освен на визитките може да го брандирате върху всички печатни материали, рекламни табели, уебсайт, химикали или пък папки.

Името на уебсайта Ви

Може би вече е немислимо бизнес без присъствие в онлайн пространството. Ако Вие имате такъв е добре домейнът да бъде посочен във визитната картичка. По този начин Вашият сайт ще получи само таргетирани потребители – такива, които се интересуват конкретно от Вашия бизнес.

Размер

Стандартът за размер на визитни картички е 90/50 мм, като е необходимо да има 5 мм отстъп от краищата.

Въпреки малките си размери, визитката помага за развитието и по-лесното разпознаване на Вашия бранд или бизнес. Доверете се на „АРОНИЯ“ за изработването на Вашите лични или корпоративни визитки. При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас тук.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top
Scroll to Top