Да рециклираме ли тонера или да поръчаме нов?

реиклиране

Да рециклираме ли тонера или да поръчаме нов? Това е въпросът! Когато тонерът свърши и светне “лошата лампичка” на принтера, която показва, че той е за смяна, си задаваме въпроса – да рециклираме ли сегашната тонер касета или да я подменим с нова ?

Рециклирането сякаш звучи по-добрият вариант, особено сега, когато се стремим да пазим природата по-чиста. В някои случаи обаче презареждането е по-бавен и по-скъп процес. Ето какви са стъпките за рециклиране на тонер касети:

  1. Трябва да донесете касетата за принтер до наш офис. Следва самото рециклиране и тестване на касетата, което отнема един работен ден.
  2.  Отново посещавате наш офис за получаването й или си поръчвате доставка, която също отнема време.

Ако изберете да смените тонера със съвместима касета, ще ви струва по-малко и като време, и като средства. Съвместимата касета е с нови части и не рискувате да получите по-лошо качество на печата. Поставянето й не нарушава гаранцията на принтера Ви.

В нашия сайт и в нашите копирни и офис-центрове можете да намерите съвместими касети за всички видове лазерни принтери, продавани в България. С удоволствие ще ви дадем информация и по телефона за цена и наличност по обекти.

Съветът ни е да предвидите закупуването на две, за да разполагате с резерв и да не се налага да прекъсвате работа, само защото касетата за принтер е празна. Съвместимите тонер касети имат една година гаранция от датата на закупуването им.

За повече информация и консултации, свързани с тонер-касети и офис консумативи, заповядайте в нашите центрове или ни потърсете на тел. 0700 18 773.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top