Рекламен банер – предимства

bilbord

Рекламните банери са ефективен начин да рекламирате Вашия бизнес. Две са опциите, от които може да избирате – рол банер и билборд банер. В статията ще ви запознаем с двата вида и техните предимства. Надяваме се да бъдем полезни и да изберете най-добрия рекламен банер за Вашия бизнес.

Рол банер

Рол банерите са компактни банери, които най-често използваме за реклама в магазини или събития. Също така за конференции, публични събития, промоции и други публични презентации. Името им идва от пружинен механизъм, който навива рекламното изображение в основата на рол банер стойката. Именно този механизъм прави този вид банери така предпочитан. Той е лесен за транспортиране, защото се побира в чанта, която с лекота може да носите. Друго важно предимство е, че се разглобяват и сглобяват за минути. Рол банерите са подходящи и за малки бизнеси, тъй като не е необходимо да се отделя висок бюджет.

Копирен и офис център “АРОНИЯ” предлага богат избор на стойки за рол банер. Направете избора, според Вашите нужди, и осигурете рекламното си присъствие навсякъде, където е необходимо.

Билборд

Билбордът е голям банер, които се поставя на видно място – магистрали или централни улици в градовете. Неговата цел е Вашата реклама да достигне до максимален брой хора, а вие да вложите минимални средства. Неговите предимства са, че може да бъде изработен в големи размери, именно това го прави особено забележим. Заложете на ярки цветове и креативно, опростено рекламно послание. Друго основно предимство на билборд рекламата е, че тя е 24/7 и то 365 дни в годината. Липса на конкуренция е едно основно предимство. Билбордът позволява да покажете Вашата бизнес насоченост и концепция.

Направете Вашия бизнес лесно разпознаваем. Ние от копирен център “АРОНИЯ” ще Ви съдействаме. Доверете ни се! Разгледайте нашите услуги- широкоформатен латексов печат върху винил, върху канава, върху матов pvc филм, върху перфо фолио, върху бяло самозалепващо фолио или върху тапетна хартия.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top
Scroll to Top