КОПИРНИ УСЛУГИ

Можете да направите онлайн заявка тук.

Копирни и офис центрове „Арония” са с дългогодишен опит в сферата на копирните услуги, поради което предлагаме на нашите клиенти богат набор от възможности, съобразно техните желания и изисквания. Тук можете да намерите информация за предлаганите услуги в нашите копирни центрове, както и за начина, по който можете да се възползвате от тях.

Копирни услуги от “Арония” – направете правилния избор!

• Във всеки копирен център от веригата “Арония” предлагаме копиране и принтиране А4 и А3, както и широкоформатно сканиране и плотиране на чертежи и плакати до ширина 156 см. За широкоформатен печат използваме латексов плотер, който е подходящо решение за външна реклама и интериорен дизайн. Плотираме върху хартия, мелинекс, плакатна хартия, фотохартия, фолио, канава, винил, филм за задно осветяване (беклит) и др. Сред богатия набор от копирни услуги във веригата от копирни центрове “Арония” – в София или онлайн, можете да се възползвате още от изработката на рекламни материали, печати, визитки и т.н.;

• При нас можете да направите онлайн заявка за плотиране или за някоя от другите копирни услуги. Но това не е всичко! Тук можете също да поръчате касета за принтер, копирна хартия, класьори и др. Наред с копирните услуги, които са на разположение на клиентите ни от цялата страна, ние извършваме и доставка на офис консумативи. Затова не се колебайте да ни потърсите за нуждите на вашия бизнес;

• Копирните услуги и широкоформатния печат, които предлагаме, се извършват с иновативна техника, която е съобразена с най-новите предложения на пазара.

Наш основен приоритет са доволните клиенти и изграждането на дългосрочно сътрудничество. Ние непрестанно се стараем да усъвършенстваме качеството на предлаганите от нас копирни услуги и да поддържаме конкурентно ниски цени.

Всички  копирни, печатни и довършителни услуги извършваме с висококачествена техника, която гарантира перфектно изображение и съответсващи цветове на копието. Използваме латексов плотер за широкоформатен печат за външно и вътрешно приложение.Това са рол банери, табели със задно осветяване ( беклит), брандиране на вирини, плакати, банери от винил и картини отпечатани на канава. Рекламните материали като визитки и флаери и брошури изработваме на място, като така можем да се вместим в кратки срокове и на конкурентни изгодни цени.

Scroll to Top
Scroll to Top