Копирни и офис центрове

Работно време
Доставка
Вход / Регистрация

Копирни и офис центрове

Широкоформатен печат и копиране

Копиране черно-бяло/хартия 80 гр. Размери Цена
ширина до 91 см. 2.80 лв./м2
ширина до 107 см. 7.10 лв./м
ширина до 150 см. 11.10 лв./м
Плътни полета + основната цена 10.00 лв./м2

В годините на нашата работа основният приоритет на копирни и офис центрове „Арония“ винаги е бил да можем да осъществим всички желания на нашите клиенти. По тази причина в богатия набор от копирни услуги, които може да намерите при нас, се включва и широкоформатният печат. Все повече бизнеси предпочитат този начин на реклама, тъй като той е видим за голяма аудитория от различни хора и предизвиква техния интерес към даден продукт или услуга. Ако и вие искате да достигнете до повече потенциални клиенти и търсите качествена изработка на широкоформатен печат, то “Арония” е правилното място!

Защо да изберете широкоформатен печат в копирен център “Арония”

  • Оборудването, с което разполагаме, ни позволява да сме гъвкави в нашата работа и да можем да предложим повече на нашите клиенти. За създаването на качествен широкоформатен печат ние разполагаме със съвременна дигитална техника, която ще ни позволи да предадем вашето послание по най-добрия начин;
  • Нашите услуги (вкл. широкоформатен печат) се предлагат в двата ни физически обекта в столицата, но наред с това, те могат да достигнат до вас, независимо къде се намирате в страната. “Арония” е фирма с изградени традиции, която предлага бърз работен процес и доставка в рамките на ден-два;
  • Широкоформатният печат в копирен център “Арония” се предлага в различни формати, сред които можете да избирате съобразно нуждите и желанията на вашия бизнес. Ценовият диапазон също варира съгласно размерите, избрани от вас, като ние се стараем да предлагаме достъпни цени на нашите клиенти.

Ние от копирен център “Арония” непрестанно се стремим да подобряваме нашите услуги и качеството на извършваната от нас работа, така че винаги да можем да откликваме на рекламните нужди на нашите потребители. Широкоформатният печат не прави изключение в това отношение!

В името на успеха на вашия бизнес, използвайте пълния комуникационен потенциал в отношенията си с вашите клиенти, като се доверите на широкоформатен печат, изработен от екипа на копирен и офис център “Арония”.

Медии за широкоформатен печат използвани в копирен център Арония 2

ROWE SCAN 450i 44

Скенерът ROWE SCAN 450i 44, дава възможност за максимална ширина на сканиране от 44″ (1130 mm) / максимална ширина на оригинала 47.4″ (1204 mm).

Максималната дължина на сканиране е неограничена, а максималната дебелина дебелината на оригинала достига до 2 mm.

Комбинацията от впечатляващата разделителна способност (оптическа 2400 x 1200 dpi / максимална до 9600 х 9600 dpi) и точността на сканиране от 0,1% +\- 1 pixel, гарантират винаги перфектен резултат за нашите клиенти.

Приложенията на ROWE SCAN 450i 44 могат да задоволят всички ваши нужди:

Устройството създава raster file формати, които могат да бъдат използвани във всяко CAD или GIS приложение като AutoCADTM, SolidWorksTM, MicrostationTM, ArcGISTM и всички приложения за обработване на изображения като PhotoshopTM, CorelDrawTM.

Файловите формати, които можете да получите са: TIFF (uncompressed, jpeg, g3, g4, packbits, lzw), Multipage-Tiff, Jpeg, PDF, PDF/A, Multipage-PDF, Multipage-PDF/A, BMP, JPEG 2000, CALS, PNG, DWF

ROWE ecoPrint i8

 

ROWE ecoPrint i8 обезпечава копирния процес с електрофотографска LED технология.

Клиентите ни могат да се възползват от печат върху хартия, паус и филм. Допустимата дебелина на хартията е в границите 60 – 110 g/m².

Качеството на крайния продукт се гарантира от резолюция на печат 1200 x 600 dpi, кристално чисти линии и ясно възпроизвеждане на сивото. В допълнение е налична технологията ROWE SOLID PRINT TECHNOLOGY

Възможните подавани файлови формати са: HPGL, HPGL2, HPRTL, TIFF, G1, G2, G3, G4, Packed Bits, CALS 1 and 2, TAPE9, LZW, Multipage TIFF, Calcomp 906/907, HCBS, PNG, JPEG, CGM PostScript Level 2 and 3, PDF, PDF-A, Multipage PDF/PDF-A.

Процесът на робата е подсигурен с интегрирана система за сигурност с Live и Backup System.

Canon imagePROGRAF TX-4000+

 

Съвършени резултати с Canon imagePROGRAF TX-4000+ в копирни центрове Aronia2

Canon imagePROGRAF TX-4000+ е 5-цветен – 44″/1117,6mm с разработената от Canon технология – Bubblejet on Demand.

Разделителната способност на печат е 2 400 x 1 200 dpi.

Осигурена е минимална ширина на линията от 0,02 mm и прецизност на линията ±0,1 % или по-малко.

HP Latex 335 Print and Cut

 

С помощта на HP Latex 335 Print and Cut, можем да предложим на своите клиенти едновременно печатане и рязане на стикери, които не се свиват или набръчкват.

Максимално ефективен работен процес посредством уникален софтуер от HP с интегриран баркод.

Нашите служители печатат и изрязват едновременно, което спестява на Вас, нашите клиенти, време и средства.

Печатът е устойчив на надраскване, с което отпада нуждата от последващо ламиниране.

Scroll to Top
Прикачи файлове (до 5 бр., до 50Mb. общо). Моля имената на файловете да бъдат написани на латиница.