За нас

Кои сме ние?

Фирмата е основана през 1992 г., като основно се е занимавалa с доставки на офис консумативи на държавни ведомства. Две години по-късно е открит и първият ни търговски обект с разширена дейност – копирен и офис център “Арония”. В момента имаме три копирни и офис центъра – копирен и офис център “КРАСНО СЕЛО”, “КАБЛЕШКОВ” и “СТАМБОЛИЙСКИ”. Точна локация може да откриете тук.

Нашият асортимент включва голямо разнообразие от консумативи за Вашия офис, за Вашите лични нужди, както и ученически и чертожни пособия. Предлагаме качествено рециклиране на касети и мастилници за принтери с 100% гаранция.

Разполагаме със:

– Съвременна дигитална техника за широкоформатен цветен и черен печат с ширина на листа до 60“/152 см. Софтуерът, който използваме ,позволява отпечатването на файлове тип:  DWG, PLT, CDR,….

– Техника за извършване на довършителни услуги: изрязване и сгъване на чертежи, ламиниране, подвързване, биговане.

При нас можете да поръчате: брошури, флаери, бланки, пликове, визитки, печати, фактури, покани, табели, билбордове, етикети и много други.

 Защо да изберете копирен и офис център “Арония”?

– Защото за нас доволният клиент е основна задача.

– Защото можете да разчитате на нашата експресна (в рамките на 1 работен ден) доставка на територията на цяла България.

– Защото получавате висококачествени продукти и услуги на конкурентни цени.

– Защото работим без почивен ден .

– Защото предлагаме бързо и първокачествено обслужване.

Спечелили сме доверието на най-големите  строителни и  архитектурни фирми в България, корпорации, държавни организации, филмови компании, студенти и частни клиенти.

Опитът, който имаме повече от 20 години, помага успешно да се справим с всяка задача.

Очакваме Ви !

Scroll to Top
Scroll to Top