Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Широкоформатен печат, копиране и плотиране от копирен център АРОНИЯ

Широкоформатен печат, копиране и плотиране от копирен център АРОНИЯ

За да бъдат осъществени всички желания на нашите клиенти, ние от копирен център АРОНИЯ, предлагаме богат избор на копирни услуги. Черно-бяло и цветно копиране и плотиранеизрязване и сгъване на чертежиширокоформатен печатширокоформатно сканиране и копиране. Изработка на флаери, визитки, плакати, стикери и банери.

Ако притежавате бранд, който искате да популяризирате, външната реклама със сигурност ще помогне да стигнете до голяма аудитория от хора. Копирен център АРОНИЯ ще ви предложи висококачествени услуги при проектирането и изработката на рекламните материали. Оборудването, с което разполагаме, позволява създаването на висококачествен широкоформатен печат. Той се предлага в различни формати, в зависимост от нуждите на Вашия бизнес.

Широкоформатен печат и копиране

Оборудването, с което разполагат нашите обекти в град София, позволяват прецизна и бърза изработка на Вашата поръчка. За максимален комфорт и удобство на клиентите ни предлагаме доставка до всяка точка на страната, в рамките на до два дни.

Медии за широкоформатен печат

Скенер  ROWE SCAN 450i 44 – благодарение на него можем да сканираме максимална ширина от 1130 мм. Като максималната дължина е неограничена и максимална дебелина на оригинална до 2 мм. Скенерът разполага с отлична разделителна способност, което е гаранция за перфектен краен резултат. Устройството създава формати, които могат да бъдат използвани във всяка CAD или GIS приложения като AutoCADTM, SolidWorksTM, MicrostationTM, ArcGISTM.

ROWE ecoPrint i8 – електрофотографска LED технология. Дава възможност да се печата върху хартия, паус и филм. Резолюцията за печат е 1200 х 600 dpi, която гарантира безукорното качество на крайния продукт.

HP Latex 335 Print and Cut – бързо и удобно, едновременно печатане и рязане на стикери. Това спестява време на нашите клиенти време и средства.

Широкоформатно плотиране

В копирен център АРОНИЯ широкоформатно плотиране се извършва с професионални латексови, лазерни и мастилено-струйни плотери. Те са подходящи за чертежи, схеми, постери, плакати, банери и фотоснимки. Имаме възможност за плотиране на форматите: PDF, PLT, DWG, JPG, TIFF, BMP. Печатът може да бъде изпълнен върху плотерна хартия, паус, канава, самозалепващо фолио. винил или тапети.

За нас на първо място е доволният клиент. Именно за това услугите ни са достъпни и с внимание към детайла. Ако имате нужда от съдействие, не се колебайте и ни потърсете в нашите обекти в град София или на посочените телефони.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани