Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Рекламен банер – предимства

Рекламен банер – предимства

Рол банер

Рол банерите са компактни банери, които най-често използваме за реклама в магазини или събития. Също така за конференции, публични събития, промоции и други публични презентации. Името им идва от пружинен механизъм, който навива рекламното изображение в основата на рол банер стойката. Именно този механизъм прави този вид банери така предпочитан. Той е лесен за транспортиране, защото се побира в чанта, която с лекота може да носите. Друго важно предимство е, че се разглобяват и сглобяват за минути. Рол банерите са подходящи и за малки бизнеси, тъй като не е необходимо да се отделя висок бюджет.

Копирен и офис център “АРОНИЯ” предлага богат избор на стойки за рол банер. Направете избора, според Вашите нужди, и осигурете рекламното си присъствие навсякъде, където е необходимо.

Билборд

Билбордът е голям банер, които се поставя на видно място – магистрали или централни улици в градовете. Неговата цел е Вашата реклама да достигне до максимален брой хора, а вие да вложите минимални средства. Неговите предимства са, че може да бъде изработен в големи размери, именно това го прави особено забележим. Заложете на ярки цветове и креативно, опростено рекламно послание. Друго основно предимство на билборд рекламата е, че тя е 24/7 и то 365 дни в годината. Липса на конкуренция е едно основно предимство. Билбордът позволява да покажете Вашата бизнес насоченост и концепция.

Направете Вашия бизнес лесно разпознаваем. Ние от копирен център “АРОНИЯ” ще Ви съдействаме. Доверете ни се! Разгледайте нашите услуги- широкоформатен латексов печат върху винилвърху канававърху матов pvc филмвърху перфо фолиовърху бяло самозалепващо фолио или върху тапетна хартия.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани