Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Как да създадем впечатляваща визитна картичка

Как да създадем впечатляваща визитна картичка

Отговаря на въпроси

Още на пръв поглед Вашата визитка трябва да дава информация с какво се занимава Вашата фирма или лицето, което стои зад нея. Необходимо е Вашето име, длъжност, контакти и лого на фирмата да бъдат ясно показани. Подберете правилно кои контакти да разположите върху нея, за да не изглежда претрупано. Добавете сайт и имейл адрес, ако имате такива.

Избор на шрифт

Може би Ви се е случвало да попаднете на визитна картичка, която не се чете, защото шрифтът е малък или неразбираем. Съобразете шрифта – да не е прекалено малък или поради своята специфика да затруднява четенето. Би било добре да направите предпечат на визитните Ви картички. Може да се окаже, че на компютър изглежда добре и се чете лесно, но след печат да има промени.

Изберете правилния картон за визитки

Ние от копирен и офис център “АРОНИЯ” ще Ви съдействаме при избора на правилния картон за Вашата визитка – подходящ цвят, грамаж и отпечатване. Може да разгледате нашите предложения на copycenter.bg.

Поставете Вашето лого

Логото е символът на Вашия бранд/бизнес, Вашата бизнес идентичност. Поставете и слоган, ако имате такъв. Освен на визитките може да го брандирате върху всички печатни материали, рекламни табели, уебсайт, химикали или пък папки.

Името на уебсайта Ви

Може би вече е немислимо бизнес без присъствие в онлайн пространството. Ако Вие имате такъв е добре домейнът да бъде посочен във визитната картичка. По този начин Вашият сайт ще получи само таргетирани потребители – такива, които се интересуват конкретно от Вашия бизнес.

Размер

Стандартът за размер на визитни картички е 90/50 мм, като е необходимо да има 5 мм отстъп от краищата.

Въпреки малките си размери, визитката помага за развитието и по-лесното разпознаване на Вашия бранд или бизнес. Доверете се на “АРОНИЯ” за изработването на Вашите лични или корпоративни визитки. При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас тук.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Най-продавани