Копирни и офис центрове Арония

Копирни и офис центрове

Работно време
Доставка
Вход / Регистрация

Копирни и офис центрове

Продукти в промоция

Най-купувани продукти

Копирни и офис центрове „Арония” са с дългогодишен опит в сферата на копирните услуги, поради което предлагаме на нашите клиенти богат набор от възможности, съобразно техните желания и изисквания. Тук можете да намерите информация за предлаганите услуги в нашите копирни центрове, както и за начина, по който можете да се възползвате от тях.

Копирни услуги от “Арония” – направете правилния избор!

  • Във всеки копирен център от веригата “Арония” предлагаме копиране и принтиране А4 и А3, както и широкоформатно сканиране и плотиране на чертежи и плакати до ширина 156 см. За широкоформатен печат използваме латексов плотер, който е подходящо решение за външна реклама и интериорен дизайн. Плотираме върху хартия, мелинекс, плакатна хартия, фотохартия, фолио, канава, винил, филм за задно осветяване (беклит) и др. Сред богатия набор от копирни услуги във веригата от копирни центрове “Арония” можете да се възползвате още от изработката на рекламни материали, печати, визитки и т.н.;
  • При нас можете да направите онлайн заявка за плотиране или за някоя от другите копирни услуги. Но това не е всичко! Тук можете също да поръчате касета за принтер, копирна хартия, класьори и др. Наред с копирните услуги, които са на разположение на клиентите ни от цялата страна, ние извършваме и доставка на офис консумативи. Затова не се колебайте да ни потърсите за нуждите на вашия бизнес;
  • Копирните услуги и широкоформатния печат, които предлагаме, се извършват с иновативна техника, която е съобразена с най-новите предложения на пазара. Но това не се отразява на цената, тъй като се стараем да предлагаме на нашите клиенти конкурентно ниски цени.

Наш основен приоритет са доволните клиенти и изграждането на лоялност и доверие с  всеки от нашите партньори. Ние непрестанно се стараем да усъвършенстваме качеството на предлаганите от нас копирни услуги. Основната ни цел е да разширим нашия спектър от възможности, така че да откликваме на всяко желание.

Полезно

Scroll to Top
Прикачи файлове (до 5 бр., до 50Mb. общо). Моля имената на файловете да бъдат написани на латиница.